Leef ook nog - Reisverslag uit Borås, Zweden van Dieke Klijn - WaarBenJij.nu Leef ook nog - Reisverslag uit Borås, Zweden van Dieke Klijn - WaarBenJij.nu

Leef ook nog

Door: diekeinzweden

Blijf op de hoogte en volg Dieke

18 Oktober 2010 | Zweden, Borås

Oeps, wellicht mijn blog een beetje verwaarloosd? Het is niet zo dat hier niets te doen is, en ik denk ook heus wel aan mijn blog, maar werk 'm vervolgens niet bij. Nou bij deze;

TerugnaarNLgeweestenveelweekopdrachtenenveelwerkweinigslaaphetishiersuperleukenookwelwatfilmsgezienojaenteruginnlhebikvorigeweekwaarschijnlijkeenstageplekgeregelddusdatishelemaalprima!

Nou, dat was het wel zo'n beetje, doei!

Nou, vooruit dan.

Vorige week ben ik van dinsdag tot en met zondag even terug in Nederland geweest. In eerste instantie voor een interview voor een mogelijk stageplek. Superleuk merk, heerlijke plek (hartje Amsterdam!), klein team, kortom, eigenlijk alles wat ik zocht! Heel fijn gesprek en volgens mij is het zo goed als rond; stageplek gevonden!
Tot en met zondag was ik dus in Nederland, en die dagen vlogen echt voorbij!
Nu weer terug en meteen weer met mijn neus op de feiten gedrukt: school, school, school.
Ik zou met een studentenbootreis meegaan, maar daar heb ik gewoon geen tijd voor! Ach, het is niet anders.

Het wordt hier onderhand echt najaar! Het is steeds rond de vijf graden overdag en vandaag regent het weer ontzettend.
Net terug van de bioscoor, waar ik Mary & Max gezien, een tragische animatiefilm, maar wel erg lief. De bioscoop is leuk, ze draaien films die al lang uti zijn of dvd, of gewoon niet zo bekend zijn, terwijl ze toch hartstikke leuk zijn. En voor 5 euro, prima films, ik weet het wel :)
Ik wil ook nog naar Agora, misschien ook naar The Road, A Single Man (die film van Tom Ford!)en Nowhere Boy. En dan hebben ze ook nog wat leuke films bij het kindermenu (Fantastisc Mr Fox, E.T., Prince of Persia), maar dan moet ik nog even nagaan of die films wel in het Engels zijn... zo goed is m'n Zweeds nou ook weer niet.
Wat is dat trouwens toch? Dat ik steeds in het Zweeds wordt aangesproken snap ik nog wel. Ik ben immers in, duh, Zweden. Maar als ze er dan achter komen dat ik geen Zweedse ben, denken ze vervolgens allemaal dat ik uit Amerika kom?!

Maar goed, ik ga proberen om mn blog ietsje meer up-to-date te houden!
En nu ga ik slapen, ik ben doodop! Vanmorgen extra vroeg naar school gegaan (lees 6.30), omdat Anna er al de hele nacht zat en ik toch niets beters te doen had (wat? slapen? Ben je mal!).... heb het wel een béétje gehad nu.

Ciao! :)
Hejdo (ofzo)

• 18 Oktober 2010 - 20:28

Jolien:

Jeeh een verhaaltje van jou!

Echt leuk dat je een stageplek heb gevonden.

Wij zijn dit weekend naar Crazy piano's geweest. Was weer te gek en de volgende keer moet je echt weer mee;)

Hoop snel weer wat van je te lezen.
    Was erg leuk dat je weer even gezellig in Nederland was;)

Tot snel