Vietnamees en Stevig Schoeisel - Reisverslag uit Borås, Zweden van Dieke Klijn - WaarBenJij.nu Vietnamees en Stevig Schoeisel - Reisverslag uit Borås, Zweden van Dieke Klijn - WaarBenJij.nu

Vietnamees en Stevig Schoeisel

Door: diekeinzweden

Blijf op de hoogte en volg Dieke

03 Augustus 2010 | Zweden, Borås

Afgelopen zondagochtend vetrokken mijn pa, moeder en ik naar Borås, Zweden. Het zou een tweedaagse tour worden, en zondagavond halfzes arriveerden wij in Lübeck, Duitsland.
Weer en wind (=een shitload regen), hebben wij doorstaan om uiteindelijk terug te lopen naar het restaurantje dat we het eerst hadden gezien: een klein vietnamees restaurantje dat propvol zat. Na even twijfelen haalde het gastvrouwtje het 'gereserveerd' bordje weg, dumpte dat op een ander tafeltje (de afhaalklant moest maar gaan staan) en konden we gaan zitten.
Na een uur kregen we onze gerechten. EN HET WAS ECHT GEWELDIG (&SUPERgoedkoop)!!!! Mijn toetje werd vervolgens gefrituurd en gegarneerd met fruit dat mij geheel onbekend was.

blahblahblaslapen,rijden,varen,rijden, blah.

Dit is nu mijn tweede dag in Borås. Ik zit met de bus op 15 minuten afstand van het centrum. De sfeer is supergezellig en de gebouwen zien er mooi uit. So far so good.
Ook heb ik wat typische Zweedse modebewuste tieners gezien, precies zoals je verwacht, zeg maar.
Tegelijkertijd rijst het percentage Zweden in Stevig Schoeisel, en het zeker zo gehate type, Sokken in Sandalen volledig de pan uit.
Ik had er wel een fotos van willen uploaden, ware het niet dat ik mijn camera nog niet heb gebruikt (oeps).
Maar gelukkig heeft Han dit aparte gebruik al vele jaren in de vingers (tenen?), dus kom vooral langs in Nederland om Han te zien, in zijn in Witte Sportsokken omhulde voeten die worden afgemaakt door een stel Zweedse Muilen. Ik zweer het, hij slaapt er zelfs mee.

Ciao!
X
Dieke

PS: oja, Kamer is groot, keuken is smerig, moeder is bezig met schoonmaakfrenzy.
Ik mag niet klagen.

• 06 Augustus 2010 - 13:40

Rosemarie:

Ik vind dat er niets mis is met het sokken in sandalen fenomeen, het ziet er niet uit, maar ieder zijn meug toch?!

• 08 Augustus 2010 - 16:30

Bas:

Jongedame,

Overdrijven is ook een vak! (Han Slaapt niet met z'n sokken en muilen aan ;)

Verslag uit: Zweden, Borås

Dieke

Van 01-08-2010 tot eind januari studeer ik aan Hogskolan i Borås een halfjaar Fashion Design. De eerste drie weken van augustus zal ik hier eerst een taalcursus volgen (Zweeds, duh), omdat eigenlijk ieder blond, blauwogig meisje dat zou moeten doen.

Actief sinds 03 Aug. 2010